Svensk Inkassos höstmöte

Unik chans att träffa branschkollegorna!

Svensk Inkasso bjuder in till höstens stora medlemsmöte – torsdagen den 10 oktober 2019 på Hotell Clarion Sign i Stockholm

Vi börjar dagen med gemensam lunch kl. 12.00 och konfererar under eftermiddagen. Då får också våra nya certifierade inkassohandläggare sina diplom. Därefter blir det gemensam 3-rätters festmiddag med fördrink, vin och underhållning.

Detaljerat konferensprogram presenteras senare.

Fortbildning för inkassohandläggare

På förmiddagen arrangerar vi i vanlig ordning en särskild fortbildning för inkassohandläggare. Före utbildningen serveras förmiddagsfika i anslutning till utbildningslokalen.

Föreläsare för dagen är advokat Peter Hellman från Engström & Hellman Advokatbyrå som går igenom ny praxis från överrätt under 2018/2019 som påverkar eller kan komma att påverka branschen, samt beslut från Datainspektionen och Inkassonämnden.

Dessutom berättar han om arbetet med den europeiska lagstiftningen kring fordringsköp samt om den europeiska uppförandekoden för behandling av personuppgifter i inkassoverksamhet.

Priser

Deltagande på höstmötet, inklusive lunch, fika och konferens, trerättersmiddag, dryck och underhållning, 2 000 kronor

Deltagande på höstmötet, inklusive lunch, fika och konferens – utan middag, 1 250 kronor

Deltagande på utbildningsförmiddag, 1 250 kronor (vid bokning av fullt deltagande på höstmötet, 1 000 kr)

Alla priser är angivna utan moms.

Anmälan

Välkommen med din anmälan senast den 21 september.

Klicka här för att komma till anmälan.

Det finns ett antal reserverade rum på hotellet till reducerat pris, 1 781 kr för dig som vill övernatta. Du bokar själv och anger då att det gäller Svensk Inkasso 10 oktober. Rummen är reserverade fram till 19 september.

Ladda ner inbjudan som PDF här:

Ladda ned save_alt